053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Cryo SprayHuidverbetering (anti-aging en -cellulitis)
Cryo LipoActieve verwijdering van vetcellen
Active Plasma PenBoven- Onder Ooglid correctie zonder OK

Behandeling huidverbeteringen: Cryo Spray, hoe werkt het:

Behandeling vetreductie: Cryo Lipo, hoe werkt het:

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.

Laat uw lichaam het werk doen!

Het menselijk lichaam heeft van nature een herstellend en corrigerend vermogen. Door het lokaal behandelen van uw probleemzones, wordt dit vermogen geactiveerd.

Behandeling huidverbeteringen (Cryo Spray)
Voor het effectief behandelen van uw huid maken wij gebruik van de Cryo Spray methode. Hierbij wordt uw huid in de probleemgebieden en- zones in zeer korte tijd extreem afgekoeld. Een zeer veilige en bovenal pijnloze behandeling. Door de natuurlijke werking van het lichaam worden vervolgens positieve effecten gecreëerd (huidverstrakking en -verjonging, pijnreductie en ontstekingsremming)

Behandeling vetreductie (Cryo Lipo)
Voor het effectief behandelen van hardnekkige vetcellen maken wij gebruik van de Cryo Lipo behandeling. Een goedgekeurde methode, die is gebaseerd op het natuurlijke apoptose-proces van het menselijk lichaam. Hierbij is het lichaam o.a. in staat om vetcellen af te breken. Onze methode werkt door middel van een plaatselijke afkoeling van de vetcellen, met als gevolg dat de vetcellen, geholpen door het menselijk lichaam, worden geactiveerd om af te sterven. Gedurende 4 tot 5 weken na de behandeling worden deze vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze afgevoerd. Na 2 á 3 behandelingen kan een blijvende vetreductie gerealiseerd worden

Laat uw lichaam het werk doen!Laat uw lichaam het werk doen!Laat uw lichaam het werk doen!
Laat uw lichaam het werk doen!Laat uw lichaam het werk doen!Laat uw lichaam het werk doen!