053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Alex Cosmetic

ALEX COSMETIC

Welkom bij Alex Cosmetic Nederland.

Ik ben Silvia Fransen uit Enschede en sinds 1989 actief in de Beauty, Gezondheids- en welzijnsbranche.

Ben importeur, distributeur / Groothandelaar van de Alex Cosmetic producten voor geheel Nederland.

Alex Cosmetic is een wereldwijd merk op cosmetische huidverzorging en wordt gemaakt en samengesteld in Duitsland (Essen) www.alex-cosmetic.de

Kijk verder op onze webshop: www.alexcosmetics.nl
u kunt ons bereiken op telefoon 053 43 44 746 of mail: info@alexcosmetics.nl

LET OP: ons web en mailadres wordt geschreven met een S als laatste letter voor .NL.

Herbs2peel

Alex Cosmetic produceert al 50 jaar huidverzorgingsproducten door alleen gebruik te maken van de beste en zuiverste plantaardige ingrediënten in combinatie met een unieke formule om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen.

De herbs2peel kruidenpeeling is een natuurlijke methode van huidvernieuwing.

Het is uitgegroeid tot een gunstige methode om de beste resultaten in de huid verjonging en regeneratie, op natuurlijke manier te bereiken

Het bijzondere van deze peeling methode is dat de kruidenpeeling van Alex Cosmetic volledig vrij is van chemische of synthetische additieven en bevat alleen pure, natuurlijke plantaardige ingrediënten.

De kruiden veroorzaken geen bijwerkingen of irritaties bij contact met de ogen van de klant. Bovenstaande maakt meteen het grote verschil duidelijk met enig andere peeling methode. Klanten kunnen daardoor vol vertrouwen en met een gerust hart over gaan tot de behandeling.

Kies het natuurlijke alternatief voor een frisse, gezonde uitstraling.

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.