053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Behandelingen


Cryo Spray

Heeft u last van cellulitis of wilt u uw huid in uw gezicht verbeteren (verjonging of verstrakking). Dan Is Cryo Spray iets voor. Dit is een zeer veilige en bovenal pijnloze behandeling die vaak in kuurvorm wordt aangeboden. In zeer korte tijd wordt de huid in probleemgebieden en zones extreem afgekoeld.

Lees verder


Cryo Lipo

Voor het effectief behandelen van hardnekkige vetcellen maken wij gebruik van de Cryo Lipo behandeling. Het is een nieuwe, unieke, pijnloze en veilige behandeling die zonder verdoving of onderhuidse behandelingen wordt uitgevoerd. Het geweldige resultaat heeft een permanent karakter.

Lees verder


Ooglid Correctie

Bij mij kunt u ook terecht voor ooglid correctie met Plasma Pen. ben al meer dan 2 jaar uw specialist met deze Plasma Pen


Herbs2Peel

Bij mij kunt u ook terecht voor een Beauty Peel of een Correctieve Peel van het Duitse merk Alex Cosmetic

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.