053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Behandelingen | Cryo Spray

Cryo Spray

Geschikt voor:

Toepassing

Behandelingsmethode

Cryo is afgeleid van het Griekse ‘Kryos” en betekent ‘koud’. Voor het effectief behandelen van de huid wordt er gebruik gemaakt van Cryo Spray methode. In zeer korte tijd wordt de huid in probleemgebieden en -zones extreem afgekoeld. Dit is een zeer veilige en bovenal pijnloze behandeling die vaak in kuurvorm wordt aangeboden.

De inwerking van de temperatuurverlaging stimuleert de collageenproductie van de huid. Hierdoor is het een perfecte behandeling voor het verstevigen van de huid (anti-aging). Cryo Spray heeft een huidverbeterende werking en kan ook worden ingezet bij huidklachten zoals eczeem, psoriasis, cellulitis, rosacea, acne en/of andere huidontstekingen. Zelfs bij reumatische ontstekingen zoals ontstekingsreuma, artrose en fybromyalgie kan de Cryo Spray methode worden ingezet om pijnklachten en huidproblemen te reduceren of te verhelpen.

Werking van Cryo Spray

De spray bestaat uit een cryogeen gas dat absoluut veilig en pijnloos is. Tijdens de spray-behandeling in Enschede, wordt dit cryogene gas op de huid gesprayd, waardoor de huid sterk afkoelt. Door de natuurlijke werking van het lichaam worden vervolgens de positieve effecten gecreëerd. Deze effecten zijn veelal direct na behandeling merkbaar.


Positieve effecten

1. Huidverstrakking

De extreme kou van de Cryo Spray veroorzaakt net onder de huid spiercontracties die het bindweefsel tussen de huid en spier pijnloos “lostrekken”. Dit lostrekken is gebaseerd op hetzelfde principe als spieropbouw in de sportschool. Het bindweefsel onder de huid heelt sterker dan voorheen en verstevigt de verbinding tussen huid en spieren, waardoor de huid verstrakt.

2. Huidverbetering

De Cryo Spray bij huidklachten zoals eczeem, psoriasis, cellulitis, rosacea, acne of andere huidontstekingen. De bevriezing van de huid zorgt voor afname en verlichting van ontstekingen en jeuk, het doodt bacteriën, virussen en bijvoorbeeld huidmijt (vaak oorzaak van Rosacea). Doorbloeding en zuurstofgehalte van de huid nemen toe. De huid is gereactiveerd en wordt daarmee langdurig gerevitaliseerd.

3. Ontstekingsremmend effect

De inwerking van Cryo Spray op reumatische aandoeningen (zoals artrose en fybromyalgie) kan de effectiviteit van uw medicatie verbeteren. Ook kan overgevoeligheid of de allergische reactie op medicatie worden verminderd.

Bekijk hier de video over Cryo Spray:

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.