053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Behandelingen | Cryolipolyse

Coolsculpting

Cryo-Lipo is ook bekend als Coolsculpting behandeling. Een behandeling waarmee u veilig en snel plaatselijk vet kunt verwijderen zonder operatie of hersteltijd.

Deze behandeling kunt u ondergaan bij Cryo Active in Enschede. De voordelen nog even op een rij:

- Geen herstelperiode

- Geen narcose of verdoving noodzakelijk

- Pijnloos

- Geen operatie

- Vetcellen verdwijnen voorgoed

Meer weten over Coolsculpting? Maak een afspraak voor een intakegesprek met Silvia: 053 2317132.

Cryolipolyse

Cryo-Lipo, ook wel Cryolipolyse genoemd, is een zeer effectieve behandeling voor het verwijderen van hardnekkige vetcellen.

Deze behandelmethode werkt door plaatselijk vetcellen af te koelen. Lees hier meer over Cryo-Lipo

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.