053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Behandelingen | Plasma Pen

Wat is een Active-Plasma-Lift?

De Active-plasma-lift is een nieuwe revolutionaire techniek om huid rondom de ogen te liften / verstrakken met een Active-Plasma-Pen zonder snijden of hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen. De Active-Plasma-Pen maakt de huid strakker en geeft direct resultaat na één behandeling.

Werking van de Active-Plasma-Pen?

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Door dit effect op het bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. Afhankelijk van de te behandelen huid zijn één of twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In de meeste gevallen is er na de eerste behandeling nog een kleine nabehandeling nodig.

Hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling “crusting” van de huid, minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf dagen en zullen uiterlijk na zeven dagen volledig zijn verdwenen. Het is wel belangrijk dat de huid na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon en het dragen van een zonnebril.


Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.