053 - 231 71 32   App: 06 30 33 62 39
Behandelingen | Skin-icing

Skin-icing

Skin-icing is helemaal trendy. Het is goed om uw huid op te peppen, rimpels tegen te gaan en het heeft nog veel meer positieve effecten. Bij Cryo Active in Enschede kunt u

makkelijk en pijnloos een Cryo-Spray oftewel een Skin-icing treat ondergaan. Cryo-Spray laat de huid afkoelen, zonder deze te bevriezen (wat wel het geval kan zijn met ijsblokjes)

Deze behandeling duurt niet langer dan 5 minuten en geeft de huid een enorme boost. Wist u dat Cryo-Spray ook ingezet kan worden voor het bestrijden van cellulitis?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefbehandeling in de Skin-icing praktijk aan de Van Deinselaan 36-b in Enschede.

Acne behandeling

Als u of uw kind last heeft van een onrustige huid door bijvoorbeeld gebruik van make-up of van acne / jeugdpuisjes, dan biedt een acne-behandeling met Cryo-Spray wellicht uitkomst.

Al na 1 Acne Cryo-Spray-kuur kan de huid zienderogen verbeteren omdat het zichzelf een boost geeft door de verkoeling van de Cryo-Spray.

Het is een intensieve kuur van ultrakorte behandelingen. Je komt 3 keer per week langs voor een behandeling tussen de 2-5 minuten (reminderbehandeling).

Het lichaam wordt geactiveerd en herinnerd aan wat hij moet doen. Het totaal aantal behandelingen hangt af de toestand waarin de huid zich bevindt en

hoe goed deze zelf in staat is om met behulp van Cryo-Spray, verbetering te bewerkstelligen.

Klantervaringen

Bye bye buikje

Via Silvia kwam ik in contact met cryolipolyse. Een effectieve behandeling tegen vervelende kleine vetrolletjes. Je hoeft er niet voor te bewegen of te diëten. Ik heb een paar weken geleden een eerste behandeling ondergaan voor mijn 'buikje'. Na de follow up bleek dat ik 3 cm buikomvang geslonken ben. De tweede behandeling is inmiddels gepland. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Joke van de V.

Frisse wind in je gezicht

De trend van contouring is niet aan mij voorbijgegaan. Het enige nadeel is dat je huid poriën er zo verstopt door raken. Als je bepaalde make up gewend bent is het lastig om geen make up te dragen om je huid te laten herstellen. Ik kreeg een proefbehandeling Cryo Spray in Enschede. Mijn huid voelde gelijk opgefrist. Tijdens de behandeling voelt het alsof je een frisse wind op je gezicht waait. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook die paar puistjes aanpakt op mijn slaap.

Leana K.

Love handles

Ik ben altijd een sportief type geweest. Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik veel kilo's aan. Gelukkig ben ik weer op streefgewicht door gedisciplineerd te sporten en gezond te eten. Hard work, pays off! Het irriteerde me dat mijn lovehandles of zogenaamde zadeltassen niet verdwenen. Ik wil niet meer afvallen maar die 'muffin top' verlies ik graag. Ik kende Silvia van Trifora Enschede en trof haar bij toeval aan in haar nieuwe zaak aan de Van Deinselaan, waar ik fitness. Direct was ik enthousiast over de Cryo Lipo. Het was best een vreemde behandeling; je 'vet' wordt ingevroren als kipfiletjes. Gelukkig doet het niet pijn. Na ongeveer een uur worden je behandelde plekken weer soepel uitgemasseerd. Het enige wat ik nu moet doen is geduld hebben tot mijn lichaam het vet zelf afvoert. Als ik de tweede behandeling heb gehad, mag Silvia mijn resultaten op social media zetten! Het vet op mijn heupen / taille kan dan met 50% zijn afgenomen.

Kristel de B.